Spring til indhold

Mogens Jensen besøger franske Thales og Schneider Electric i Danmark

19.03.2015  16:07
I sidste uge besøgte Mogens Jensen de to franske multinationale virksomheder Thales og Schneider Electric i Danmark.

I forlængelse af Apples annoncerede investering i Viborg, besøgte den danske handels- og udviklingsminister Mogens Jensen i sidste uge fire store, internationale virksomheder, der har kontorer i Danmark.

To af disse virksomheder er franske Thales og Schneider Electric. Thales annoncerede i februar, at de åbner et regionalt hovedkontor i København, der vil dække 8 lande i Norden og Baltikum. Thales' beslutning om at udvide sin danske base har det formål at bedre betjene sine regionale kunder, men den miljømæssige bæredygtighed har også været en vigtig drivfaktor.

Schneider Electric åbnede den første, og til dags dato, eneste Smart Water kompetencecenter i Danmark tilbage i 2013. Centret har til formål at udvikle Schneiders smart water løsninger, der optimerer ydeevnen og energiforbruget ved distribution af vand.

Mogens Jensen udtalte sig følgende om besøget:

”Vi arbejder hele tiden på at gøre mere for at tiltrække udenlandske investeringer. Forbedrede rammebetingelser er en del af det. Men det handler i høj grad også om at opbygge tætte kontakter og tillid til virksomhederne. Jeg lytter til, hvad de siger om at investere i Danmark, og hvad de mener, der skal til, for at det bliver endnu mere attraktivt at etablere sig og udvide forretningen her”.

Invest in Denmark, der også er repræsenteret ved den danske ambassade i Paris, er det organ, som faciliterer udenlandske investeringer til Danmark.Seneste nyt

    Se alle