Spring til indhold

Kronprinsesse Mary besøger Danmarkshuset og Mme Macron

07.06.2017  18:12

Kronprinsesse Mary besøger Danmarkshuset og Mme Macron.

Under sit besøg i Paris besøgte H.K.H. Kronprinsesse Mary i går Danmarkshuset på Champs-Elysées. Her blev hun taget i mod af ambassadør Kirsten Biering Malling og Danmarkshusets direktør Torben Nielsen. Kronprinsessen blev vist rundt af kultur- og presseråd Marius Hansteen i galleriet på 2. sal, som for tiden huser en stor solo udstilling af den danske modedesigner og multikunstner Henrik Vibskov.

Ledsaget af de parisisk baserede danske modedesignere Christine Huyn Mi Nielsen og Jørgen Simonsen og den dansk/franske designer Vanessa Bruno fik Kronprinsesse Mary derefter frokost i Danmarkshusets restaurant, Copenhague, kreeret af kokken Andreas Møller.

Derefter tog Kronprinsessen med ambassadør Kirsten Biering Malling til Elyséepalæet, for at møde Frankrigs nye præsidentfrue Brigitte Macron.

H.K.H. Kronprinsesse Mary holdt tidligere på dagen åbningstale for OECDs ministerrådsmøde hvor Danmark har formandsskab sammen med Storbritannien og Australien og deltog i et arrangement om ligestilling på arbejdsmarkedet.

 

 

 

 Seneste nyt

    Se alle