Spring til indhold

Danmarkshusets restaurant Copenhague får Michelinstjerne

08.02.2018  14:01

Andreas Møller, den unge danske chefkok på Restaurant Copenhague i Danmarkshuset på Avenue des Champs-Elysées, blev i denne uge hædret med en stjerne i den prestigefyldte franske spiseguide Guide Michelin.  

Andreas Møller er udlært hos Erwin Lauterbach – der selv har en fortid som kok på Copenhague – og har været chefkok på Claus Meyers restauranter The Standard og Almanak før han åbnede sine egne to restauranter Møller Snaps & Smørrebrød og Møller Kaffe og Køkken i København. Han kom til Copenhague for kun et år siden og har på rekordtid formået at sætte et stærkt dansk præg på den parisiske restaurantscene. Bl.a. de kokke, der tidligere har stået bag gryderne i Paris kan nævnes Søren Gericke og Francis Cardenau, senere kendt fra bl.a. Kommandanten og Le Sommelier i København.

Danmarkshuset, der er en selvejende institution, er ejet af den danske stat og administreret af Udenrigsministeriet. Huset, der blev indviet i 1955 har som mission at fremme det internationale kendskab til Danmark. Huset rummer, ud over gourmetrestauranten Copenhague, også bistroen Flora Danica og danner ramme om en lang række kulturelle aktiviteter, organiseret af den danske ambassade i Paris.

 Seneste nyt

    Se alle