Spring til indhold

Grønne muligheder for danske virksomheder : Gratis webinar d.9.03.2021

GRATIS WEBINAR

FRANSK GENOPRETNINGSPAKKE GIVER GRØNNE MULIGHEDER FOR DANSKE VIRKSOMHEDER

Deltag i gratis webinar og lær mere om Frankrigs genopretningsplan samt de konkrete muligheder, der kan være for danske virksomheder med bæredygtige løsninger.

Ambassaden i Paris sætter den 9. marts kl 14-16 skarpt på innovations- og eksportmuligheder for danske virksomheder i relation til de mange genopretningsmilliarder, der er afsat til grøn transition indenfor for områder som blandt andet termisk renovation, dekarbonisering af industrien og hydrogen.

Flere informationer og tilmelding :

Fransk genopretningspakke giver grønne muligheder for danske virksomheder (thetradecouncil.dk)

Frankrig bruger coronakrisen til at sætte skub i den grønne omstilling. Næsten en 1/3 af den franske hjælpepakke på 100 milliarder euro er målrettet bæredygtig udvikling, der skal forbedre energieffektiviteten i flere sektorer og sætte skub i langsigtede, strukturelle ændringer i Frankrig og gøre landet til en lavemissionsøkonomi. Dette udvider markedet og betyder efterspørgsel på innovative energi- og grønne løsninger, der nemt kunne komme fra danske virksomheder. Det viser en ny analyse fra et det franske konsulenthus I-CARE & Consult.

Ambassaden i Paris har bedt I-CARE & Consult præsentere analyse-resultaterne og dette sammen med nogle af de franske nøgleaktører, som er med til at sikre at projekter implementeres og at genopretningsmidlerne bruges til grøn omstilling.

Samarbejdet mellem I-Care & Consult og den danske ambassade sker i sammenhæng med Udenrigsministeriets særlige fokus på at hjælpe danske energi- og grønne eksportvirksomheder, herunder små- og mellemstore virksomheder, som regeringen har afsat midler til i Danmarks genopretningspakke.

Program

Åbning ved Danmarks Ambassadør i Frankrig Michael Starbæk Christensen og Business France/Invest in France

Præsentation ved I-CARE & Consult’s Direktør Guillaume Neveux af analysen “Strategic analysis of Danish Export potential related to the French EU recovery action plan “France Relance” with a sustainability focus” (Februar 2021)

Præsentation ved Geoffrey Abécassis, Ansvarlig for France Relance funds, fra den franske Energistyrelse, Ademe, som har ansvar for implementering af de franske programmer under genopretningspakken.

Q&A

Præsentation ved Guillaume Perrin (TBC), vicedirektør for energiafdelingen af den franske nationale sammenslutning for lokale myndigheder og forsyningsansvarlige (FNCCR) som er programansvarlige på ACTEE programmet inden for bygningsrenovation.

Q&A

Afrunding ved Eksportrådet


Seneste nyt

    Se alle