Spring til indhold

Følg nyheder fra Eksportrådet i det sydvestlige Europa på LinkedIn

09.11.2017  14:34

En ny LinkedIn-gruppe giver dig mulighed for at følge målrettede nyheder og informationer på engelsk fra Eksportrådet i det sydvestlige Europa. Læs om vores nye initiativer, tilbud og muligheder eller bliv inspireret af opdateringer om vores mange løbende aktiviteter i regionen. Gruppen er åben for alle med interesse i eksport- og handelsrelaterede spørgsmål vedrørende Frankrig, Italien, Portugal og Spanien.

Eksportrådet i det sydvestlige Europa består af 20 lokalt baserede eksperter - ambassadører og sektorspecialiserede eksportrådgivere - som er klar til at assistere din virksomhed i regionen. Som en integreret del af den danske udenrigstjeneste har vi den viden, det netværk og den lokale forankring, det kræver for at hjælpe dig med at navigere på disse regulerede markeder. Det er vores målsætning at levere resultatorienteret bistand af høj værdi til danske eksportvirksomheder, der ønsker at iværksætte eller udvikle deres aktiviteter på markederne i det sydvestlige Europa.

 

I vores LinkedIn-gruppe vil du kunne læse og se eksempler på, hvordan vi konkret bistår dansk erhvervsliv. Du kan læse om projekter og tilbud som du kan tilmelde dig, ligesom vi løbende vil informere om aktiviteter, der kan fungere som inspiration. Du kan også kontakte os direkte, hvis du ønsker supplerende informationer eller ønsker at tilmelde dig et arrangement. LinkedIn-gruppen er åben og tænkt som et samlingspunkt for personer i dansk erhvervsliv med fokus på et eller flere af de Sydvesteuropæiske markeder. Du kan slutte dig til gruppen på følgende link.Seneste nyt

    Se alle