Spring til indhold

Det kreative København har indtaget Danmarkshuset

10.09.2018  17:58

Fredag aften åbnede mini-festivalen Copenhagen Creatives med fokus på digital kunst, mode, lydperformance og virtual reality på den unge københavnske scene. Multimediekunstnerne Mikas Emil og Oskar Koliander, virtual reality-gruppen Makropol, lydkunstnerne Foo/Skou og Lotte Rose Skau Kjær samt grafiker og skulptør Carl Krull, der alle arbejder med teknologi i kunsten, vil i den kommende måned repræsentere en ny generation af danske innovative kunstnere i Paris.

copenhagencreatives1

 

På åbningsaftenens middag for presse og særligt inviterede demonstrerede madkunstneren Bo Lindegaard københavnsk kreativitet i form af et gastronomisk totalteater, og senere på måneden rykker den københavnske modeplatform FAN OUT for første gang til Paris for at vise både etablerede og spritnye danske modesigneres kreationer i forbindelse med Paris Fashion Week.

copenhagencreatives2

Med Copenhagen Creatives, der er en del af Paris Design Week, tager Danmarkshuset hul på efterårssæsonen, der også kommer til at byde på hhv. retrospektiv udstilling med fotografen Per Morten Abrahamsen og den største samlede præsentation af dansk keramik i 100 år samt en lang række foredrag, film, koncerter og events for et stadigt voksende fransk publikum.

www.maisondudanemark.dk

Copenhagencreatives3Seneste nyt

    Se alle