Spring til indhold

Du har nu mulighed for at blive en del af det danske showroom på en af Paris’ bedste adresser på Champs-Élysées under Paris Fashion Week Men’s 19

13.11.2018  15:53

Paris Fashion Week tiltrækker hvert år tusindvis af købere, agenter og distributører inden for mode- og designbranchen. Et stort antal danske modefirmaer vil være i Paris denne uge med udstillingslokaler eller for at finde ny inspiration.

Den Kongelige Danske Ambassade i Paris vil gerne skabe endnu mere interesse og bevidsthed om den danske modeindustri og derfor åbner Ambassaden dørene op i Maison Du Danemark i hjertet af Paris og forvandler det til et showroom for danske modefirmaer og mærker d. 15. januar-20. januar 2019. Ambitionen er at skabe en årlig dansk showroom-platform med centrale aktiviteter og en strøm af mennesker.

Pladsen er begrænset til 7 mærker/virksomheder, og hovedfokus vil være på casual/streetwear mode. Både etablerede og upcoming mærker opfordres derfor til at tage kontakt til Ambassaden og blive en del af Showroom Maison Du Danemark 2019.


Se invitation her.

For yderligere oplysninger kontakt Morten Siem Lynge på morlyn@um.dk eller ring direkte på +33 (0)6 78 79 06 43Seneste nyt

    Se alle