Gå til indhold

Invest in denmark

opdateret 4/11/2022

Danmarks nationale investeringsfremme

Danmarks nationale investeringsfremmeorganisation er forankret i Udenrigsministeriet som en del af The Trade Council og arbejder for at tiltrække udenlandske investeringer og virksomheder til Danmark.

Invest in Denmarks målsætning er at skabe og bevare arbejdspladser i Danmark for derigennem at styrke erhvervslivets globalisering, skabe vækst og forbedre kompetence- og vidensniveauet i Danmark.

Medarbejdere tæt på virksomhederne verden over

Invest in Denmark har specialiserede medarbejdere på udvalgte ambassader, innovationscentre og generalkonsulater i Europa, Asien og Nordamerika.

Investeringsfremmemedarbejderne ude i verden opsøger potentielle udenlandske investorer med henblik på at identificere konkrete projekter og tilbyde information og analyser, etablering af kontakt til potentielle partnere, offentlige instanser, uddannelses- og forskningsinstitutioner, arrangering af ”fact-finding”-besøg i Danmark og praktisk assistance i forbindelse med etablering i Danmark.

Invest in Denmark i Paris assisterer udenlandske virksomheder i Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg og Italien med at etablere sig i Danmark.

Regionalt set-up skaber investeringer i hele Danmark

For at styrke markedsføringen af hele Danmark har Invest in Denmark indgået et tæt og formaliseret samarbejde med danske regioner om tiltrækning af udenlandske investeringer.

Samarbejdet med de tre vestdanske regioner, Region Syddanmark, Region Midtjylland og Region Nordjylland er forankret i Foreningen Vestdansk Investeringsfremme (FVI). Under FVI er der ansat otte regionale projektledere, som er placeret i seks forskellige vestdanske udviklingsmiljøer.  

Danske spidskompetencer tiltrækker udenlandske investeringer

Invest in Denmark leverer skræddersyede løsninger til udenlandske virksomheder og fremmer de danske spidskompetencer inden for udvalgte klynger. Du kan læse mere om de udvalgte klynger ved at klikke på nedenstående links:

     Invest in Denmarks gratis ydelser

     Invest in Denmark tilbyder potentielle udenlandske investorer gratis information og analyser, etablering af kontakt til potentielle partnere, relevante offentlige myndigheder, uddannelses- og forskningsinstitutioner, arrangering af besøgsprogrammer og praktisk assistance i forbindelse med etablering i Danmark. Arbejdet med udenlandske investorer foregår i fuld fortrolighed, medmindre andet er aftalt.

     Kontakt

     Du er velkommen til at kontakte Invest in Denmark for yderligere information om Danmark som investeringsland og de danske kernekompetencer. På investindk.com finder du hurtigt den rette kontaktperson.

     Du er også velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon +45 33 92 11 16.

     Invest in Denmarks kontaktoplysninger på Ambassaden i Paris

     Ambassade du Danemark
     77, Avenue Marceau
     75116, Paris
     France
     Tel: +33 1 44 31 21 21
     E-mail: [email protected]

      

     Niels Onteniente
     Investment Manager - Life Sciences & Tech
     Tel.: +33 6 08 34 17 76
     [email protected]

      

     Katrine Kallesoe Hagege
     Investment Manager - Cleantech & Location Denmark
     Tel.: +33 1 44 31 21 92
     [email protected]  

      

     The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt mandag til torsdag kl. 9:30-17:00, fredag kl. 09.30 - 16.30.

      

     Møder kun efter forudgående aftale.