Gå til indhold

The trade council

The Trade Council tilbyder skarpe indsigter, up-to-date rådgivning og ekspertise til danske virksomheder, der ønsker hjælp til eksport og udvidelse af aktiviteter på de globale markeder. 

The Trade Council i Frankrig er repræsenteret ved den danske ambassade i Paris. Her arbejder vi i udvalgte sektorer for at fremme dansk eksport og styrke danske virksomheders position på det franske marked. 

 

Opdateret 4/11/2022

The Trade Council på den danske ambassade i Paris er din strategiske partner i Frankrig. Vi er et team af højt specialiserede rådgivere, der tilbyder en skarpe indsigter og strategisk rådgivning til dig, der ønsker at eksportere til Frankrig. 

 

Vores placering på den danske ambassade gør, at vi kan tilbyde både politisk og kommerciel sparring, samt en unik adgang til beslutningstagere og toneangivende franske virksomheder. Vores internationale netværk og indgående kendskab til markedet, kulturen og det politiske landskab hjælper hver dag danske virksomheder med at løse deres udfordringer på det franske marked.  

 

Vi tilbyder en skræddersyet rådgivning til din virksomhed, inden for fokusområderne Energi & Miljø, Sundhed, samt Digitalisering, Tech & Forsvar. 

 

 

The Trade Council Paris 

Henvendelser til handelsafdelingen bedes sendes på mail: [email protected]