Gå til indhold

The trade council

Velkommen til The Trade Council i Frankrig. Vi hjælper danske virksomheder med innovation, starte eksport og udvide aktiviteterne. Her finder du nyheder, information omkring Frankrig som marked og oplysninger om partnere. 


Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive på [email protected] eller ringe på +33 144 31 21 21 til en uforpligtende samtale. 

Velkommen til The Trade Councils side. Her finder du nyheder, information omkring Frankrig som marked og oplysninger om partnere.

Du finder eksportrådgivernes kontaktinformation samt deres fokusområder under menupunktet "The Trade Council i Frankrig" til venstre.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive på [email protected] eller ringe på +33 144 31 21 21 til en uforpligtende samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du kan følge The Trade Council på Facebook


The Trade Council på ambassaden kan kontaktes dagligt mandag til torsdag kl. 9:30-17:00, fredag kl. 09.30 - 16.30.

Møder kun efter forudgående aftale

FOWT

FOWT er verdens største floating offshore vindmesse, og vil i år finde sted d. 16-18 maj i Montpellier i Frankrig. Her vil en delegation fra den Danske Ambassade i Frankrig være til stede, for at tale med franske og danske interessenter. Kom gerne og mød os på vores stand, vi er til stede alle dagene

Flyer: FOWT

FOWT 2022

Salon Hyvolution

Salon Hyvolution er en af de største Power-to-X messer med fokus på hydrogen. Messen vil finde sted i Paris den 11. til 12. maj 2022. En delegation fra den Danske Ambassade i Frankrig vil være til stede ved stand F15 for at repræsentere danske interesser og drøfte danske Power-to-X muligheder. Den 12. maj kl. 10.00 holder Invest in Denmark, i samarbejde med Rambøll og Green Hydrogen Systems, en konference for at give de udenlandske virksomheder et indblik i den nye Power-to-X strategi og de kommercielle muligheder indenfor Power-to-X sektoren i Danmark. 

Flyer: Salon Hyvolution